שמן אתרי נרולי

אתרי נרולי הוא שמן מאוד מוערך ורב-תכליתי המופק מפרחי עץ התפוז המר (החושחש).

יש לו ריח עדין, מתוק ופרחוני, מה שהופך אותו לבחירה פופולרית עבור ארומתרפיה,

טיפוח עור ובישום.

שמן אתרי זה שימש במשך מאות שנים ברפואה המסורתית, ותכונותיו הטיפוליות מוערכות עד היום.

אחד היתרונות הבולטים של שמן זה הוא יכולתו להפחית מתח וחרדה.

השמן ידוע כבעל השפעה מרגיעה על מערכת העצבים ויכול לעזור להקל על תחושות המתח ולקדם רגיעה.

הוא משמש לעתים קרובות בארומתרפיה כדי להפחית תסמינים של דיכאון, נדודי שינה ומצבים אחרים הקשורים ללחץ.

שמן אתרי נרולי מצוין גם לטיפוח העור.

הוא ידוע בתכונותיו המרעננות ויכול לעזור לשפר את המראה של קמטוטים, קמטים וצלקות.

השמן עדין מספיק עבור כל סוגי העור, כולל עור רגיש, וניתן להשתמש בו כדי להרגיע ולחות עור יבש ומגורה.

בנוסף ליתרונות הקוסמטיים שלו, הוא ידוע גם בתכונות האנטי דלקתיות שלו ומשכך כאבים.

ניתן להשתמש בו כדי להפחית דלקות בגוף, להקל על כאבי שרירים ומפרקים, ואף להקל על תסמיני כאבי מחזור.

אופן השימוש בו ניתן במגוון דרכים:

ניתן להוסיף אותו לדיפיוזר או לוופורייזר ליצירת אווירה מרגיעה ומרגיעה,

או לערבב עם שמני נשא כמו חוחובה או שמן קוקוס ולמרוח ישירות על העור.

ניתן להוסיף את השמן למי האמבט או להשתמש בעיסוי.

לסיכום, שמן אתרי נרולי הוא תוספת חשובה לכל שגרת ארומתרפיה או טיפוח עור.

תכונותיו המרגיעות וההתחדשות הופכות אותו לבחירה מצוינת להפחתת מתח וחרדה,

שיפור בריאות העור והקלה על דלקות וכאבים.

קטגוריות , תגית

409.50  כולל מע"מ

50 במלאי

תפריט נגישות

באנר משלוח חינם