שמן אתרי נרולי 5% חוחובה

שמן אתרי נרולי 5% חוחובה הוא שמן מאוד מבוקש המופק מפריחה של עץ התפוז המר.

הריח המתוק והפרחוני שלו הפך אותו לבחירה פופולרית עבור ארומתרפיה, טיפוח עור ובישום.

כשהוא מדולל בשמן חוחובה 5%, הוא הופך לכלי טיפוח רב תכליתי ומועיל ביותר.

שמן חוחובה הוא מרכך וקרם לחות טבעי המשמש לעתים קרובות במוצרי טיפוח.

זוהי שעווה נוזלית המחקה באופן הדוק את השמנים הטבעיים המיוצרים על ידי העור שלנו,

מה שהופך אותה לבחירה מצוינת לבעלי עור רגיש או יבש.

בשילוב עם שמן אתרי נרולי, הוא יוצר תערובת עוצמתית שיכולה לעזור

לשפר את הבריאות הכללית ואת המראה של העור.

אחד היתרונות הבולטים של שמן אתרי נרולי הוא יכולתו להפחית מתח וחרדה.

יש לו השפעה מרגיעה על מערכת העצבים ויכול לעזור להקל על תחושות המתח ולקדם הרפיה.

בשילוב עם שמן חוחובה, ניתן למרוח אותו בקלות על העור,

מה שהופך אותו לדרך יעילה לקידום רגיעה ורוגע.

שמן אתרי נרולי ידוע גם בתכונות ההתחדשות שלו.

 יכול לעזור לשפר את המראה של קווים עדינים, קמטים וצלקות,

מה שהופך אותו לבחירה פופולרית לטיפוח העור.

בשילוב עם שמן חוחובה, זה יכול לעזור לחות ולהזין את העור, ולהשאיר אותו רך וגמיש.

בנוסף ליתרונות הקוסמטיים שלו, שמן אתרי נרולי ידוע גם בתכונות האנטי דלקתיות שלו ומשכך כאבים.

בשילוב עם שמן חוחובה ניתן להשתמש בו כדי להפחית דלקות בגוף, להקל על כאבי שרירים ומפרקים, ואף להקל על תסמיני כאבי מחזור.

לסיכום, שמן אתרי נרולי ו- 5% חוחובה הם שילוב עוצמתי שיכול להועיל לעור ולקדם רגיעה ורוגע. עם תכונותיו האנטי דלקתיות,

המחדשות והטיפוליות, שמן אתרי נרולי מהווה תוספת חשובה לכל שגרת טיפוח או ארומתרפיה.

בשילוב עם שמן חוחובה, הוא הופך לכלי רב-תכליתי שניתן למרוח בקלות על העור.

קטגוריות , תגית

75.60  כולל מע"מ

50 במלאי

תפריט נגישות

באנר משלוח חינם