שמן אתרי מנדרינה

שמן אתרי מנדרינה, הידוע גם בשם Citrus reticulata, מופק מתפוז המנדרינה.

לשמן  יש ארומה מתוקה ומרעננת שיכולה להעלות את מצב הרוח ולעזור בהפגת מתח וחרדה.

שמן זה נמצא בשימוש נרחב גם בתעשיית הקוסמטיקה וטיפוח העור בשל תכונותיו המרעננות ומזינות העור. 

צבע שמן המנדרינה צהוב עד כתום ובעל ארומה מתוקה פירותית. שמן מנדרינה מכיל רמה גבוהה של לימונן, שהוא נוגד חמצון רב עוצמה המסייע בהגנה על העור מפני נזקי רדיקלים חופשיים.

השמן מכיל גם אלפא-פינן, גמא-טרפינן ובטא-פינן, כולן תרכובות הידועות בתכונות האנטי-דלקתיות והאנטי-מיקרוביאליות שלהן.

אחד היתרונות המשמעותיים ביותר של שמן אתרי מנדרין הוא יכולתו לקדם רגיעה ולהפיג מתח וחרדה. הארומה המתוקה של השמן יכולה לעזור להרגיע את מערכת העצבים ולעורר תחושת רוגע ושלווה.

שמן מנדרינה ידוע גם כמסייע בנדודי שינה והפרעות שינה על ידי קידום שינה עמוקה ונינוחה.

שמן אתרי מנדרינה מועיל גם לעור. יש לו תכונות חיטוי ואנטי דלקתיות שיכולות לעזור לרפא ולהרגיע את העור.

השמן הוא גם קרם לחות יעיל ויכול לסייע בשיפור מרקם וגוון העור.

שמן מנדרינה משמש לעתים קרובות בשמני עיסוי, קרמים וקרמים כדי לעזור להזין ולהחיות את העור.

בנוסף ליתרונות הטיפוח שלו, לשמן אתרי מנדרין יש מגוון יתרונות בריאותיים נוספים. הוא ידוע כמסייע בבעיות עיכול, כולל הפרעות עיכול ובחילות. השמן הוא גם חומר משתן טבעי, מה שאומר שהוא יכול לעזור לסלק עודפי נוזלים מהגוף ולהפחית נפיחות.

לסיכום, שמן אתרי מנדרין הוא שמן רב תכליתי ומועיל המציע מגוון יתרונות בריאותיים וטיפוח העור. הארומה המתוקה שלו יכולה לקדם רגיעה ולהקל על מתח, בעוד שתכונותיו להזנת העור יכולות לעזור לשפר את המראה והבריאות של העור. בין אם נעשה בו שימוש בארומתרפיה או כמרכיב לטיפוח העור, שמן אתרי מנדרין הוא תוספת חשובה לכל שגרת בריאות.

קטגוריות , תגית

40.95  כולל מע"מ

50 במלאי

תפריט נגישות

באנר משלוח חינם