שמן אתרי מור

שמן אתרי מור רב עוצמה המופק מהשרף של עץ המור (Commiphora myrrha), שמקורו במזרח התיכון ובאפריקה.

הוא שימש במשך אלפי שנים למטרותיו הרפואיות, הדתיות והקוסמטיות.

השמן מתקבל בתהליך של זיקוק בקיטור של השרף,

והוא בעל ארומה חמימה, אדמתית ומעט מרירה. שמן מור מכיל מספר תרכובות פעילות,

ביניהן טרפנואידים וססקיטרפנים, שאחראים על תכונותיו הטיפוליות.

אחד היתרונות הבולטים שלו הוא תכונותיו האנטי דלקתיות ומשכך כאבים.

זה יכול לשמש כדי להקל על כאבים ונפיחות הקשורים לדלקת פרקים, נקעים ומצבים דלקתיים אחרים.

השמן יכול גם לעזור להקל על בעיות נשימה כגון שיעול,

הצטננות ואסטמה על ידי הפחתת דלקת במערכת הנשימה.

הוא גם מרכיב פופולרי לטיפוח העור, והוא יכול לשמש לטיפול במגוון מחלות עור,

כולל אקנה, אקזמה וקמטים. יש לו תכונות אנטי פטרייתיות ואנטי בקטריאליות,

שיכולות לעזור להפחית את הסיכון לזיהום ולקדם ריפוי העור.

שמן מור יכול לעזור להידוק ולמצק את העור, להפחית את המראה של קמטוטים וקמטים. 

הוא ידוע ביכולתו לקדם תחושות של שלווה ולשפר מדיטציה ותרגולים רוחניים.

שמן מור משמש לעתים קרובות בארומתרפיה כדי להרגיע ולהפחית מתח וחרדה. כשמשתמשים בשמן מור, חשוב לדלל אותו בשמן נשא, כמו שמן חוחובה או קוקוס, לפני שמריחים אותו על העור.

יש להשתמש בו גם בזהירות, מכיוון שהוא עלול לגרום לגירוי בעור אצל אנשים מסוימים.

בנוסף, נשים בהריון ואנשים עם מצבים רפואיים מסוימים צריכים להתייעץ עם ספק שירותי בריאות לפני השימוש בשמן מור.

לסיכום, שמן אתרי מור הוא  רב תכליתי וחזק עם יתרונות בריאותיים רבים. הוא שימש במשך מאות שנים בשל תכונותיו הרפואיות,

הקוסמטיות והרוחניות והוא מרכיב פופולרי במוצרי טיפוח וארומתרפיה כיום. עם תכונותיו האנטי דלקתיות, משככות כאבים ונוגדות חמצון,

שמן מור מהווה תוספת חשובה לכל שגרת בריאות ובריאות טבעית.

75.00  כולל מע"מ

50 במלאי

תפריט נגישות

באנר משלוח חינם