שמן אתרי לבונה

שמן אתרי לבונה מופק מהשרף של עץ Boswellia, שמקורו באזורים במזרח התיכון, אפריקה והודו.

 לשמן ניחוח עצי, מתובל ומעט מתוק, מה שהופך אותו למרכיב פופולרי בבשמים ובמוצרי קוסמטיקה אחרים.
כמו כן, הוא נמצא בשימוש נרחב בארומתרפיה ונמצא בשימוש במשך מאות שנים ברפואה המסורתית לטיפול במגוון מחלות.
אחד היתרונות הידועים ביותר של שמן זה הוא יכולתו להפחית מתח וחרדה. בשאיפה, השמן יכול לעזור להרגיע את הנפש.
כמו כן, מאמינים שיש לו תכונות משפרות את מצב הרוח והוא יכול לעזור להקל על סימפטומים של דיכאון. השמן ידוע גם בתכונות האנטי דלקתיות שלו, מה שהופך אותו לבחירה פופולרית לטיפול בכאב ודלקת.
הוא משמש לטיפול במצבים כמו דלקת פרקים ואסטמה, והוא יכול גם לעזור להקל על בעיות עיכול וכאבי מחזור.
בנוסף ליתרונות הפיזיים שלו,  מאמינים שיש לו גם יתרונות רוחניים ורגשיים. הוא שימש בטקסים דתיים במשך מאות שנים, ומאמינים כי יש לו השפעה מבשרת ומרוממת על הנפש והרוח.
חשוב לציין שיש להשתמש בזהירות בשמן אתרי לבונה. זהו שמן חזק ויש לדלל אותו לפני שימוש מקומי כדי למנוע גירוי בעור.
כמו כן, אסור לבלוע אותו בכמויות גדולות, מכיוון שהוא עלול לגרום לבעיות עיכול. לסיכום, לשמן אתרי לבונה יש מגוון רחב של יתרונות פיזיים, רגשיים ורוחניים.
תכונותיו המרגיעות והאנטי דלקתיות הופכות אותו לבחירה פופולרית עבור ארומתרפיה ורפואה טבעית. עם זאת, כמו בכל שמן אתרי, יש להשתמש בו באחריות ובזהירות.
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%94

קטגוריה תגית

88.00  כולל מע"מ

50 במלאי

תפריט נגישות

באנר משלוח חינם