שמן אתרי זרעי גזר

שמן אתרי זרעי גזר

תכונות, יתרונות ושימושים:

שמן זה המופק מזרעי הצמח המוכר בשמו המדעי Daucus carota, צמח עשיר בוויטמינים ומינרלים שונים.

השמן האתרי מיוצר בעיקר מזרעי הגזר הבר, אך גם מזרעי הגזר השחור והגזר הסגול.

השמן מכיל ריכוז גבוה של רכיבים פעילים כמו קרוטן, לימונן ולינלול,

שהם אחראים לתכונותיו וליתרונותיו הרבים.

אחד מהיתרונות המרכזיים שלו הוא יכולתו לטפל בבעיות עור ולשפר את מראה העור.

הוא מסייע במיצוק העור ובהפחתת הקמטים והקמטוטים המופיעים עם הזמן.

בנוסף, השמן האתרי מעניק לעור לחות וגמישות ומסייע בטיפוח העור היבש והמגורה.

שמן אתרי זרעי גזר ידוע גם ביכולתו לקדם את תהליכי החידוש והריפוי.

הוא מקל על כאבים ודלקות ויכול להקל על בעיות כמו כאבי שרירים, מתיחות וכאבים של השלד.

בנוסף, הוא מסייע בטיפול בבעיות עיכול, כמו עצירות ודלקות במערכת העיכול.

זהו שמן אתרי מגוון המתאים לשימוש טיפולי, קוסמטי וגם כמזון תוספתי בתזונה הבריאה.

השימוש העיקרי בשמן זה הוא כדי לעודד תפקודי עור בריאים וכדי לטפל בבעיות עור כמו אקנה, פטריות ודלקת.

הוא עשיר בוויטמין איי ואנטי אוקסידנטים, המסייעים למניעת נזקי הקרקע והשמש על העור ולמניעת נזקים עתידיים.

בנוסף לשימוש עם עור, הוא יכול לשמש גם כתוספת למזונות ומשקאות בריאים.

הוא מספק כמות רבה של ויטמין איי ומינרלים חשובים כמו ברזל וקלציום, המסייעים לתפקודי הגוף הבריאים ולחיזוק המערכת החיסונית.

קטגוריות , תגית

50.00  כולל מע"מ

50 במלאי

תפריט נגישות

באנר משלוח חינם