שמן זרעי רימון 20 מ”ל כבישה קרה

שמן זרעי רימון הוא שמן צמחי המיוצר מזרעי הפירות של שיח הרימון. השמן מכיל חומצות שומן חיוניות כמו חומצה אולאית, לינולאית, ולינולנית, החשובות לשמירה על עור בריא. השמן מכיל גם חומרים פעילים בשם חומצת רטינווית, המסייעת להפחתת מראה של צלקות וקמטים 1. שמן זרעי רימון משמש בתעשיית הקוסמטיקה כמרכיב לתכשירי החדרה, להחדרת תאי העור, להרגעת העור, להחלמת נזקי העור, להחלמת שריטות, להחלמת אדמומיות, להחלמת אקנה, להחדרת מרכיבי אנטי אייג’ינג, לשיפור מראה העור, לשמירה על לחות העור, לשמירה על מראה בריא של העור 1.

בנוסף, Biochemica® Rosehip Oil Refined הנו שמן רוזהיפ מבודד אשר מיועד לשימוש בתעשיית האבקה, בתעשיית הבשמים, בתעשיית הנרתיק, בתעשיית הבר של מחלבת 1.

בנוגע לשימוש בשמן זרעי רימון:

  • 3-5% בבאלמי שפתיים
  • 3-10% בלחוניות
  • 3-10% בבר של מחלבת
  • 3-5% במרכך של שמפו 1.

אני מקוו/ה שעניתי/ה על שאלתך!

39.90  כולל מע"מ

50 במלאי

תפריט נגישות

באנר משלוח חינם