שמן זרעי פטל 20 מ”ל כבישה קרה

שמן זרעי פטל אדום הוא שמן צמחי המיוצר מזרעי הפירות של צמח הפטל. השמן מכיל חומצות שומן חיוניות כמו חומצה אולאית, לינולאית, ולינולנית, החשובות לשמירה על עור בריא. שמן זרעי פטל משמש בתעשיית הקוסמטיקה כמרכיב לתכשירי החדרה, להחדרת תאי העור, להרגעת העור, להחלמת נזקי העור, להחלמת שריטות, להחלמת אדמומיות, להחלמת אקנה, להחדרת מרכיבי אנטי אייג’ינג, לשיפור מראה העור, לשמירה על לחות העור, לשמירה על מראה בריא של העור 1.

בנוסף, שמן זרעי פטל אדום מבית אור המדבר מיוצר בתהליכי כבישה קרה. מדובר בשמן איכותי הנבדק באופן מדוייק בתהליכי בדיקה 2.

אני מקוו/ה שעניתי/ה על שאלתך!

50.40  כולל מע"מ

50 במלאי

תפריט נגישות

באנר משלוח חינם